Hamil selepas seminggu period

Hey mommy.. pernah tak kt sini yang ada pengalaman hamil selepas seminggu period? #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

mne boleh pregnant lps period. wktu subur pon x jumpa lagi tuu. kalau normal period cycle 28days, wktu subur is 9 or 10days after period. kalau jenis irregular, long period cycle boleh jadi 12 or 14days after period.

2y ago

try guna cb digital sis..mcm saya period tak tentu,jadi tak tahu bila hari subur..saje2 test cb digital keluar result pregnant 1-2 weeks..tp bila guna upt yg biasa ada Dua line..tp masih kabur..so lbih baik guna cb digital lh..