Hb still low

Setiap kali check up hb mesty low . kadang 10 kadang 9 . nak makan ape lagi pon taktahu ? semua makanan yang boleh naik kan hb semua dah makan tapi still ? mummy -ii please kongsikan tips macam mane nak naikkan hb . penat asyik kene bebel jer dengan nurse ? sekarang dah 30 minggu 5 hari

21 Balas

Ambik iberet lah cmfm naik trus hb sy sblum g klinik pg tu ambik iberet p pstikn xmunth huhu check hb alhamdulillah 11 lau x 9 plng tinggi pon 10 huhu try lah lps mkn lau ase nk munth awk ambik biskut kering ke pe ke kunyah pstu reht je ambik ngn air Sanquick lau xleh teln ngn air suam huhu