Hb still low

Setiap kali check up hb mesty low . kadang 10 kadang 9 . nak makan ape lagi pon taktahu ? semua makanan yang boleh naik kan hb semua dah makan tapi still ? mummy -ii please kongsikan tips macam mane nak naikkan hb . penat asyik kene bebel jer dengan nurse ? sekarang dah 30 minggu 5 hari

21 Balas

sis mkn vitamin ape?sy hb drop, mkn iron 4bji sehari x naik,cuba maltofer pun x naik, last2 mkn iberet,terus naik.