Hb still low

Setiap kali check up hb mesty low . kadang 10 kadang 9 . nak makan ape lagi pon taktahu ? semua makanan yang boleh naik kan hb semua dah makan tapi still ? mummy -ii please kongsikan tips macam mane nak naikkan hb . penat asyik kene bebel jer dengan nurse ? sekarang dah 30 minggu 5 hari

21 Balas

Samaaaa. Sy skrg tgh teruskan iberet. Haritu dari 9.3 naik jd 10.4 . Bacaan paling tinggi pernah dpt 😂 Hopefully next month punya check up blh dpt 11 ke atas pulak la 😅

4y ago

Saye makan ubat yang klinik bagi pon still hb low jugakk . kadang -ii stress jugakk kalau nurse asyik bebel bende yang same