Kongsikan pengalaman anda bersama kami!

Setiap ibu melalui fasa/detik kehamilan yang berbeza kan?🥰🤰 Boleh ibu-ibu semua kongsikan pengalaman ibu bersama parents TAP yang lain supaya mungkin boleh bersedia terlebih dahulu👉👈

Kongsikan pengalaman anda bersama kami!
58 Balas

Baby songsang tapi alhamdulillah selamat dipusingkan dan menunggu masa shj utk melahirkan anak sulung sy

2y ago

baby dh berapa minggu yang boleh betulkan balik kedudukan dia?☺

saya alami B - baby songsang dan C- kedudukan uri bawah pp type 3 bersalin pd 34minggu

C bagi ketiga2 pregnancy. Tp 32w uri kembali normal. Alhamdulillah.

Pengalaman masa anak 1st, kurang bergerak. Kena admit then induce

pglman sy air ketuban kurang..tp alhamdulillah bby slmt

B & E Tapi Alhamdulillah Semuanya Dipermudahkan 😊

B..Wlaupun songsang, tp sy brjya beranak scra normal..

2y ago

hai sis. bru prasan blom blas. sis dh selamat bersalin ke? songsang ke normal? sy pun x tahu kenapa sy boleh beranak normal walaupun songsang..Masa tu ketuban pecah awal smnggu dr trikh czer..smpai hos dh 6cm..xlma kmudian dh 9cm.. ikutkn mmg trus msuk bedah tp LR penuh..dh 1jam tnggu LR tp xde jg ksong..last2 baby berak. nak x nak kena beranak normal..

E, baby kurang gerak selepas amik dose 1 vaksin

A..kena induce .. sebab kurang air ketuban

B . harap isnin ni scan baby dah pusing .