Masih menanti

Setiap bulan ternanti2 period atau tak. Harap2 sangat tak period and upt naik 2 line macam org lain. Kadang rasa cemburu pun ada bila org up upt dorang semua 2 line even samar2 pun. Tapi fikir balik, Allah lebih tahu and faham kenapa masih belum ada rezeki. Doakan semoga ada rezeki saya dikurniakan rezeki zuriat sendiri and tak putus harapan menanti. Semoga bakal2 ibu yang menanti macam saya pn dimurahkan rezeki zuriat yg comel2. Aminn.

17 Balas

donled my tracker so blh tau masa ovalution bila, at least kite ikhtiar kan