Vbac selepas czer

Sesiapa kat sini ada pengalaman bersalin normal selepas czer? Due da nak dekat. Nak sgt bersalin normal. Dilema emergency czer ank no 2.

6 Balas

Kerapkan bersama ngan suami. Jgn buat aktiviti lasak. Jaga pemakananan. Control emosi supaya sama2 blh capai apa yg diingini tu. Bykkan berdoa dan tawakal serta jaga kebersihan sama. Semoga ada rezeki yg dihajati

2y ago

amin amin. mudah mudahan dapat bersalin normal dgn selamat buat kami n baby.