Hb dan berat low

Hi ,sesiapa ada tips x mcm mne nk naik kn ♡HB Low ♡Berat Turun Saya dh mknn ubat yg doc bgi hri-2 ikut masa doc bgi tu .. Mkn bnyk tp berat turun... and nk ty minum millo blh ke . .ape yg x blh di mkn nk elak kn hb kita low

Hb dan berat low
87 Balas

sy Pon mse pregnant Hb kerap jgk low n makan ubat yg KK BG mesti muntah lpas breakfast n iberet pon x boleh telan akhirnya sy try makan sangobion yg dalam iklan tv ubat tu je sesuai dgn badan sy alhamdulillah hb sy maintain n cntik je X kne marah dh dgn nurse tp nk mkn ubat tu kne selang selikan mkn ubat tu esok mnum susu spy x turunkan hb sbb susu sbnrnye x boleh sekali makan dgn ubat kalau x jarakkan nnti hb boleh low disebabkan kan mnum susu tu yg sy punye pengalaman lahh,& so far alhamdulillah sy dh selamat bersalin bby berat 3.2 & bby x besar sgt just nice kata doc & bby nmpak tinggi sekarang dah almost 2 month 12 days...kuat sgt mnum susu..

Post reply imageGIF