Hb dan berat low

Hi ,sesiapa ada tips x mcm mne nk naik kn ♡HB Low ♡Berat Turun Saya dh mknn ubat yg doc bgi hri-2 ikut masa doc bgi tu .. Mkn bnyk tp berat turun... and nk ty minum millo blh ke . .ape yg x blh di mkn nk elak kn hb kita low

Hb dan berat low
87 Balas

sis cuba minum ubat pagi jam 6 brsama air limau. dua jam lepas tu baru makan mcm biasa. 4 jam lps tu bru mnum susu2 ibu...sehari sis bole minum segelas kafein saja...cuba makan nasi sehari 3x ikut masa mcm biasa..bnykkan makan buaha2an ya klau xda slera...berat wajib bertambah untuk c baby sbenarnya...