Hb dan berat low

Hi ,sesiapa ada tips x mcm mne nk naik kn ♡HB Low ♡Berat Turun Saya dh mknn ubat yg doc bgi hri-2 ikut masa doc bgi tu .. Mkn bnyk tp berat turun... and nk ty minum millo blh ke . .ape yg x blh di mkn nk elak kn hb kita low

Hb dan berat low
87 Balas

makan makanan yang ada zat besi..macam ulam penggaga, betik, hati ayam, kerang, susu kambing.. macam saya dulu nurse suruh telan dua biji ubat ferrous fumarate utk tambah zarah, sebiji pagi sebiji lagi malam baru hb saya naik itu pun nak dekat bersalin dah.