Turun darah dan lendir,sakit tak kerap.

Sesiapa ada pengalaman tak,usia kandungan 39 minggu,keluar darah dan lendiri,tapi sakit datang cuma tak kerap. Patut pergi hospital atau tidak? Atau kena tunggu sakit kerap datang baru pergi?baby kick agak slow dan kurang. Please anyone tolong share kalau ada pengalaman.

1 Balas

Sy doc suruh pergi je hospital Kalau sama ada; sakit kerap, keluar darah, keluar air ketuban, baby gerak kurang. Takyah tunggu nak kumpul semua, Kalau alami salah satu je terus ke hospital, plus dah 39weeks. Kena jaga2 dah mana2 sign datang, biar doc yg tentukan oky ke tak.