Tanda bersalin 39w4d

Hi semua, assalamualaikum. Maaf nak tanya. Pagi ni ada keluar tanda macam ni lendir+darah. Sesiapa ada pengalaman macam ni boleh share tak? Perlu pergi ke hospital skrg atau tunggu sakit contraction datang? Sebab skrg masih tak rasa sakit

Tanda bersalin 39w4d
6 Balas

tanda ni haritu saya keluar time induce masuk belon dalam 3jam juga baru bersalin light contaction 6cm masuk teran tak sampai 10cm huhuhu admit awal sebab detect scan baby kecil tak membesar tapi syukur baby keluar semang je teran berat pun kira okey

Sama laa sye pun pagi tadi keluar darah plus lendir..skrg da kat hospital bukaan 2cm

4mo ago

Alhamdulillah da bersalin pukul 7:42am

Pergi hosp terus awak. Dah keluar lendir dan drh tu, takut baby lemas

mucus plug. boleh p spital. nk bersalin dh tu. semoga dipermudahkan ya.

Tanda tanda nk bersalin dh tu sis ..

Pergi terus ya.

4mo ago

Sama-sama 😊 Semoga urusan awak dipermudahkan 🌹