Berat

Sesape boleh share tak berat masa sebelum pregnant sehingga lahirnya baby dan berat bayi? #firstbaby

26 Balas

Berat awal mengandung 52kg. Masa minggu sebelum bersalin, 58kg. Dah bersalin, 52kg balik. Baby lahir berat 3.43kg. Sekarang anak nak masuk 1tahun dah, fully breastfeed, berat saya turun lagi jadi 48kg hehe

5y ago

Makinnn slimmm hehe

Sy sblm 74-76 kg mcm tu Mse pegnant 75-78 kg mcm tu smp nurse tnye awk x mkn ke? Dh dkt2 ujung 3rd trimester bru dlm 82kg Lps bsalin 75kg mcm tu.. Berat bby 2.8kg Skng berat sy naik blik smp 85kg 🤣

5y ago

Sikit je naik berat sis yee.. hehehe

Sblm peknen - 47kg Ms peknen -68kg After bersalin -56kg 😂✌ Baby lahir prem 34mggu berat - 2.1kg Skrng bby br 2bln berat - 4kg 😂✌

Berat dulu mgandung 60kg Dlm lroom 85kg Berat baby No1 3.2kg No2 3.6kg No3 4kg Now 5week berat 76kg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

5y ago

InshaAllah..terima kasihh akak..

Berat sblm pgnent 60 Last pgnent 75 Berat baby lahir 3.15 Berat skg 61.9 Xsabar nak timbang kot2 dah turun lg ke kn hahaha

Berat seblum mgndung 45kg. Sblum brslin 58kg Skrg pn da balik 45kg. .Baby da 9bulan. Berat baby msa lahir 2.9kg ♥️

Brat dlm 49-59 anak pertma n Kdua 55-65..Sb kena trget 54kg keatas bru nirmal bmi sye..Heheh anak pertma kuar 3.1..Kdua 3.87

5y ago

ooo xade dh naik bnyk2 berat bby tu..Jgn risau..

Berat b4 preggy 47 lpas b’salin pn 47. Baby lahir berat 2kg. Alhamdulillah berat back to normal after b’salin.🙂

5y ago

Baby 35week.

Sebelum preggy 65 Tgh preggy 79 Baru 34 weeks mengandung ni. Agak2 naik banyak mana lagi smpi 40 weeks? 😢

5y ago

Buka buku pink 50kg Skrg 38w berat 65 Agak agak berapa brat baby? Huwaaa haha

Sebelum preggy - 49kg Preggy - 58kg Selepas bersalin - 47kg Berat bby lahir - 3.38kg 40 hari - 4.7kg