Mengidam makanan.

Hii! Kalo ada mommy preggy sini yg mengidam nk mkn something tp x dpt sbb kewangan, komen sini ye. InsyaAllah sy akan bantu. Sy pun sdg preggy & mgidam nk mkn mcm2. So sy kesian dgn mommy yg mgidam tp tak mampu😊#firstmom

11 Balas

MasyaAllah bnyak memberi manfaat.. saya setakat ni bbyak mengidam buah2han tpi cuba untuk tidak minta2 pada suami untuk belikan .. sbb keadaan ekonominya kurang baik . . InshaAllah ada rezki yg tak diduga .. Ameen

3h ago

sma sis.. mngdam buahan 😅 mngdam durian dari msih 7bln skrg tnggu hari nak bsalin.. ada duit lbih dguna utk kperluan brg dpur 😅

Semoga luas rezeki awak sayang. Semua zuriat awak juga sentiasa di luaskan rezeki, menjadi zuriat yang soleh/solehah, rupa paras yang dapat melembutkan hati sesiapa yang menatapnya. Aammiinnn ❤️

klau ikot bnyk bnda mengidam nk mkn . tp musim skrg tngh mabuk mual .semua bnda baby dlm perut tolak . boleh makan ujung2 jee . semoga mummy dimurahkn rezeki selalu

teringin nak makan tapi hanya doa dalam hati semoga dapat makan makanan yg diidamkan,InshaAllah ada yang tergerak hati memberi,terima kasih semua

semoga kemurahan hati sis pd mommy2 kt sini Allah gantikan rezeki y melimpah ruah dan d permudah segala urusan ☺️

Semoga Allah murahkan rezeki sis, permudahkan segala urusan sis, dan dipermudahkan bersalin nanti. Aamiinn 🤲🏼

Teringin nk mkn kek batik melting tp xde duit husband belom gaji sy house wife preggy ank yg kedua dh 37week.

Semoga Allah luaskan rezeki sis. Dapat anak yg baik soleh solehah ❤️❤️

semoga dimudahkan urusan sis bersalin nanti 🤍

semoga murah rezeki sis aamiin2 🤲🤲