Baby aktif

Seronok tul baby aktif je gerak2 ? Tak kira siang ke malam,mhupun msa nk tdur/trjaga mlm.. ? mkin lama mkin terasa gerakan yg baby buat.. Rsa excited smkin mnjdi2 tak sabar nau nk tngok baby dpn mata... smoga sgalanya dipermudahkn n mmg diminta agar baby stay active hingga ke akhir pregnancy ?? week 33. Mommies pula mcm mna? Smoga shat sllu ya ? Amen❤

11 Balas

Bila baby dah gerak2 ni rasa seronok sampaikan kejut baby tidur lagi sebab nak dia berenang2 dalam perut. Geli 😂 husband asyik marah je saya kejutkan baby bangun 😂😂semalam sunyi husband balik kerja lambat, saya ajak baby borak, baby kick respon.

5y ago

Tu la kan sis,mkin x sbr jdinya nk tgok baby.. baby bila dgn mommy je aktif,tp bla si daddy nk pgang dia terus diam,pura2 tidur la tu😂😆

Alhamdulillah, sy tumpang hepi 😍😍 semoga dipermudahkan urusan sis yaa.. Slmt mom n bby 😘😘 sy baru 12minggu, dalam alahan yg teruk skrg ni ...😄

5y ago

Aminnn.. Tq sis for doa 😘😘😘😘

Sama lah siss.. saya baru masuk 34 weeks.. alhamdulillah my baby is active too.. kdg bila baby saya kick, saya trsnyum sorang2.. best feeling ever..

Sy pun tgh tunggu hari skng 37w1d baby mmg terlalu aktif sampai boleh rasa lutut dy menyiku perut..xsabar nk tunggu dy kluar..

5y ago

Smoga dpermudhkn sgala urusan sis kelak😀

Samalah.. sy pun 33 weeks. Happy dpt rasa baby bergerak active. Alhamdulillah 😁

5y ago

😇😊

Alhamdulillah smga dpmdhkn ursn awk nnti. Smga siht slalu. Sy Dlm pntg 22 hri skrg

5y ago

Slmat brpantang ye sis.. btw thnk u😉

saya dah 39w,,, x sabar nak tggu bby keluar..... takut pon ada 😅

5y ago

Doa yg tbaik ya..Smoga dipermudahkn urusan sis 😊

Saya pun, seronok rasanyakan 😊

Aamiin.. sy baru week 29..hihi..

5y ago

Chaiyok! OTW tu 😆😇

Amin amin amin...

5y ago

😊