?

Sepatutnyee tarikh period 12.12 . Tapi pagi tadi saje laa gatal tngan nk cek upt sebab ahad lepas macam kluar spotting . Alih2 double line . Alhamdulillah syukur Ya Allah . Setahun tunggu ? . 13.01.2020 ni doct bgi tarikh utk scan . Doakan saye ??? .

?
115 Balas

Sye masa mula2 pregnant dulu pon gatal tangan nak cuba. Sebab baru sebulan kawin, tetiba rase nak try mcm mne guna upt ni 😂 beli 2, 1 untuk saja2 try, 1 untuk guna kalau lewat period nanti. Masa tu seminggu sebelum tarikh period. Period sye teratur. Saje2 test ttbe naik 2 line. Tak tau nk rase ape sebab tak expect pon. Lepas tu tggu period lewat ke tak sbb takut silap. Sebb pergi klinik pon doktor ckp "awk tak period lagi kenapa nak check upt ?" Lepas tu dia buat upt dia pon terkejut sbb +ve. Last2 lewat 10hari baru bgtau husband 😍

4y ago

Terima kasih . InsyaAllah ☺️☺️☺️

Tahniah..jg mkan minum..jgn buat kerja brt..akk dl..lasak..tp lain org lain kekuatan rahim tu..jgn tengok pd org lain..kita susah nk dpt ..so better lebih berhati2..semoga baby yg di kndung membesar dgn sihatnya..aamiin.

4y ago

Sama2 dik..

Tahniah, jaga diri baik2 awak. Saya pun sepatutnya period 12.12. Pagi tadi saja check tapi negative 😊 semoga saya pun dapat rezeki double line 😍

4y ago

Alhamdulillah . Terima kasih . Aamiin . InsyaAllah . Semoga ade rezeki baby 2020 utk awak 😍😍😍

Oyeker.. Saya haritu ada jugak keluar 2 titik warna coklat.. Ingatkan pregnant tapi buat upt negatif.. Nak kata period tak keluar² pulak period nye.

4y ago

Aminnn.. Tunggu minggu depan baru nak check lagi..

Tahniah sis.. doakn sy jg positif upt yaa.. lg 2 hari due period , minggu ne ada cramp² perut.. moga ada kabar gmbira Amin

4y ago

Amin.. tyouu sis.. sy ttc ank ke3 😁 .. moga ada rezeki sy..

Tahniah sis..samalah saya setahun tunggu baru ada rezeki skrg dah 18w☺Alhamdulillah..jaga kandungan elok2 sis

Tahniah sis.. doakn untk sy jgak yew. Dh setahun menungu. Hrap bln ni ada berita gembira.. aminn ☺️☺️☺️

4y ago

Teeima kasih . Aamiin . InsyaAllah . Semoga sentiasa sabar menunggu kehadiran si kecil . Semoga ade rezeki baby 2020 😘😘😘

Alhamdulillah tahniah sis ❤️jaga diri baik-baik.. semoga baby and mommy sihat sentiasa

Tahniah sis doakn saya pulak jangkit ye ,, sis ade rase pape ke sebelum cek ? Alahan ke ?

4y ago

Terima kasih . InsyaAllah . Semoga awak dapat baby 2020 . Takde rase pape . Cume spotting . Pastu tkleh bau bnde manis .

Alhamdulillah. Take care urself n baby. Doakan saya juga. Masih menunggu.

4y ago

Alhamdulillah . Terima kasih . Aamiin . InsyaAllah awak akn dapat rase moment cmni 😇 . Saye pon setahun tunggu