Syukur alhamdulillah berita gembira

Alhamdulillah, tadi pagi saje je saya buat upt period lagi 5hari.. tapi line kedua naik samar2, doakan saya ye..

Syukur alhamdulillah berita gembira
18 Balas

Mcm sy hri tu sblm 5hri dtg period check naik 2line smar mcm ni. Skg line dh terang dua2.. Dah 5week 2day

4y ago

Saya nak tunggu lagi 5hari nak test lagi sekali.. just rasa risau sebab bulan 5 tu hari chemical pregnancy.. harap kali ni takde pape..

Tahniah and enjoy your pregnancy journey.. Take care ya puan 🙏🏽

4y ago

Thank you 🥰

tahniah sis semoga dipermudahkan dan sehat selalu 😄 #takecaredear

4y ago

In shaa Allah.. terima kasih doakan 🥰

Tu kalau buat lpas 5 hri duetrus naik line terang tu🥰

4y ago

Ouwh yeke ? Tu laa ingat nak buat test lagi sekali baru pergi klinik.. 🥰

Sye pon naik samar.. Doc scan pon tak nampak ape

4y ago

Semoga ada rezeki buat kita.. sis scan doc cakap berapa weeks ? Saya belum ke klinik lagi..

Tahniah.. Semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

Terima kasih

Tahiah sis..semoga semua nye dipermudahkan

4y ago

Terima kasih

tahniah semoga dipermudahkan 😆☝🏻

4y ago

Terima kasih.. aaminn

doa kn sy juga ya moga ada rezeki

4y ago

In shaa Allah ada rezeki buat sis nanti..

Tahniah,jaga diri ye puan ♥️

4y ago

Terima kasih.. in syaa Allah.. 🥰