?

Sepatutnyee tarikh period 12.12 . Tapi pagi tadi saje laa gatal tngan nk cek upt sebab ahad lepas macam kluar spotting . Alih2 double line . Alhamdulillah syukur Ya Allah . Setahun tunggu ? . 13.01.2020 ni doct bgi tarikh utk scan . Doakan saye ??? .

?
115 Balas

Expected period smalam. Pg td saja je try check, mcm gmbr ni. Semoga ada rezeki.

Nak tanya...Bila ya kita kena start jumpa Dr bila dh tahu pregnant? 🤔

3y ago

tp kalau dah cukup 7 weeks dr tarikh last period boleh dah pegi. nanti doktor terus scan

Sama tarikh due period sy esok😂 doa kan sy juga😁 harap ada rezeki sy😘

5y ago

InsyaAllah . Semoga ade rezeki zuriat buat awak dan suami 😘😘😘 . Aamiin .

Alhamdulillah. Tahniah, jaga diri baik2 ye awal2 kehamilan ni🥰

Alhamdulillah...tahniah sis...doa kn sy juga ya dapat zuriat..

5y ago

Alhamdulillah . Terima kasih . InsyaAllah . Semoga ade rezeki baby 2020 buat awak 😍

Thniah...smoga dpmudahkan sgla urusan🤗🤗😊😊

5y ago

Aamiin . Terima kasih

ᶜᴼᴺᴳᴿᴬᵀᵁᴸᴬᵀᴵᴼᴺˢ ᴹᴼᴹᴹᵞ

Congrats on Ur pregnancy..pray for smooth and safe delivery

Sy nk tnya sis spotting kluar bnyk x..bpa hri...sakit tak

5y ago

Wahhh . Alhamdulillah . Tahniah .

Tahniah.. Doakan sy jg ye.. Moga ada sinar utk baby 2020.