?

Sepatutnyee tarikh period 12.12 . Tapi pagi tadi saje laa gatal tngan nk cek upt sebab ahad lepas macam kluar spotting . Alih2 double line . Alhamdulillah syukur Ya Allah . Setahun tunggu ? . 13.01.2020 ni doct bgi tarikh utk scan . Doakan saye ??? .

?
115 Balas

Alhamdulillah. Take care urself n baby. Doakan saya juga. Masih menunggu.

4y ago

Alhamdulillah . Terima kasih . Aamiin . InsyaAllah awak akn dapat rase moment cmni 😇 . Saye pon setahun tunggu