?

Sepatutnyee tarikh period 12.12 . Tapi pagi tadi saje laa gatal tngan nk cek upt sebab ahad lepas macam kluar spotting . Alih2 double line . Alhamdulillah syukur Ya Allah . Setahun tunggu ? . 13.01.2020 ni doct bgi tarikh utk scan . Doakan saye ??? .

?
115 Balas

Tahniah..jg mkan minum..jgn buat kerja brt..akk dl..lasak..tp lain org lain kekuatan rahim tu..jgn tengok pd org lain..kita susah nk dpt ..so better lebih berhati2..semoga baby yg di kndung membesar dgn sihatnya..aamiin.

4y ago

Sama2 dik..