Cek up baby di klinik swasta tapi mahu bersalin di hospital kerajaan

Sepanjang sy mengandung sy hanya pg cek ke klinik swasta je..sekarang sy sudah 38 minggu..boleh ke sy bersalin nanti di hospital kerajaan pakai buku pink dr klinik swasta??

5 Balas

Boleh. Saya fully checkup swasta tapi bersalin kerajaan. Tapi make sure ada buku dan selalu remind doctor untuk tulis semua maklumat. Sebab kadang ada swasta yg xde buku and maklumat tak lengkap

Boleh je macamtu, kalau nak lagi mudah buat appointment dan chekcup dulu sebelum bersalin dekat hospital tu supaya senang sikit pihak sana nak gather maklumat tentang pregnancy puan ☺️

boleh je saya tk buka buku kt kerajaan pun. fully checkup swasta tpi plan bersalin kt kerajaan😁

Boleh sis asal ada buku

2y ago

Boleh. Nanti nak bersalin bawa je semua ni

Boleh sis