Check up swasta nak bersalin di hospital kerajaan

Sy dh 30w,sy bcadang nak bersalin di hospital kerajaan di H.SULTANAH BAHIYAH,adakah sy perlu buka buku pink di klinik kerajaan dlu?

4 Balas

Tak perlu kalau buku pink swasta lengkap details check up mcm kat kk.. klau sakit/ade tanda boleh terus ke PAC untuk rawatan.. sy 2 anak check up fully swasta then bersalin kat gov.. Doc tak kata apa sbb check up semua lengkap.. boleh bersalin mcm biasa klau dh ade tanda..

Better buka buku d kk… check up di swasta boleh tapi kalau jadi apa2 still akan transfer ke kk semula

Tak perlu sis. Asalkan buku pink awak lengkap.

Tak perlu buka buku kat kk.