Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

Salaam takziah sis, sy pun baru kehilangan minggu lepas, baby 17 mggu.. tiap kali scan bby sihat, dekat KK mmg doctor scan gak wpon mesin kt KK kurg jelas, tp nmpk la blink2 jantung bby- kalo print out pon gambar kurg jelas, bg sy yg sgt paranoid mmg akan ke swasta nk tgk pkembangan baby.. lgpn dkt KK suami xdpt tgk, jadi kna melabur kat swasta nak tunjuk pkembangan anak dia kt dlm perut ni.. doakan sy kuat jugak kehilangan anak2 syurga 😔

2y ago

allahu...semoga sis kuat ye...memang sedih bila kehilangan anak nih...takpe2..sama2 harungi..moga2 ada rezeki lain lepas nih