Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

samee le sye sisss .. scan skali je .. tu pun mse 5week dye ckp tk nampk ape2 nnt repeat .. tp tk repeat dye ckp tguk 18mggu nnt .. haishh hati ibu mana yg tk riso kann .. sye follow up je dgn swasta smpi skrg sye dah 18 mggu .. esok sye chekup nak tguk kk scan tk .. ade org 2 kli je scan dkt kk sis smpi le dye nak branak .. tguk tmpt .. ape pun salam takhziah buat family dan anak syurga tercinta .. ..

Baca lagi