*makan ubat Sampai 9 Bulan?*

sepanjang 9 bulan hamil ni.. Memang kena makan ubat yg kk bagi eh? X effect pd buah pinggang ke nnti? Tertanya2 plk sbb hubby risau hari2 kna telan ubat ?

22 Balas

Tu bkn ubat tp suplemen tmbahan utk prkembangan janin.. Kna minum byk air putih..

Saya x bleh kalau x mkn zincofer bdn jd lemah semacam.. Takut nk skip sbb drh rendah.

yer, apa yg klinik KK bg kena makan. Pil tu utk perkembangan baby n mummy jgak

Mkn je sis..tu ubt dari doctor bgi takpe Jgn kite sndiri yg beli ubt dari luar

makan jer..tu supplement klau kk yg bgi..vit tuk kita n bby jga tu

Saya mkn obimin.. Nurse suruh mkn dan jangan berhenti.

tu suplemen lah sis untuk sihatkan baby kat dalam

Makan jer. Doc x bg kalau effect buah pinggang

5y ago

Tqqq

Ubat ape ye yang KK bagi pada sis?

5y ago

Ohh cmtu.. Tq sis 😊

Utk baby no harm