tidak makan ubat yg d beri kk

Ada tak mummies dekat cni yg mc x boleh telan ubat dr klinik tu dr awal mngndung sampai masuk trimester ke 3... Asal mkn loya... Dr yg 4 jenis tu sampai lah zincofer n iberet.... Semua x boleh telan... Risau... Bukan x nak makan tapi memang x boleh masuk.. Muntah balik...

2 Balas

Saya pun sama tak boleh telan asal telan muntah2 sampi dtng gastrik.. now sudah masuk 35weeks alhamdulillah baby sihat je kt dlm biarpun hb dh capai 6.9 je.. harap2 semua nya berjalan lancar

Makan sebelum tidur sis.. saya pun macam awak dulu... so saya makan sebelum tidur..asal ada makan..