Anda dan pasangan sepakat dalam cara keibubapaan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

13994 respon

25 Balas

xda di peduli kan nya.. lebeh penting kan anak dia dgn bekas bini dulu tu lah yg dia syg sgt..smpai xblh usik ank dia tu... anak dia dgan sy ni di buat mcm anak tiri...di buat x hirau jek.. smua sy urus sndri.. so lebeh baik sy jaga sndri dn didik sndri dgn penuh kasih syg... dh xkisah pun dia nk pdulik ke tidak. sbb mls nk sakit hati...

2y ago

Hmmmmm Mcm sama keadaan dgn saya sis byk kan sabar je la janji kita jaga ank baik2 kan semoga sis tabah

alhamdulillah..suami sy seorg yg sgt baek sgt prihatin pd sy..selame 15tahun hdp bersame blm penah sy ajak kuar atau minte tlg ckp mls xnk penat semue xpnh skali pon die tolak...,dan selame sy preggy anak2nye die yg jage pantang sy memasak semue..urut kalu bdn saket2...syukurrr sgt2 sy syg suami sy dunia akhirat🥰

Kadang tidak semua perkara sepakat bila mengenai anak2 contoh Botol susu masa nk bancuh susu suami terus letak air panas dan tidak tambah air sejuk atau pun suami bagi susu yang sejuk bukan suam kpd baby

x jugak .. byk bgaduh klau pasal ank ni .. bosan fedup xyh ckp la

Ya 💕 insya Allah... Saling berkongsi dapatan ilmu

Hahaa.. adamasa.. isteri yg lebih ego 🤪

kadang-kadang ayahnya lagi teliti.

Tengok pada keadaan

tengok keadaan

ttg ank laa