bebulu cinta ?♥️

Sensasi betul tajuk ?. Ni pesanan dari nurse masa sy mgndung dulu. Bulu di kawasan miss V tu trim elok2 . Pendekkan.. supaya doc jumpa jalan.. haha.. ala gurau. Rapikan ya ibu2.. mudah skit keja doc nk jahit. Snang capai kulit... X smpai tgn minta hubby buatkan.. boleila buat bunyi mesin rumput skli ?. Kalau sy dulu. Duduk atas kerusi kcik. Sandar di dinding, kangkang seluas alam. Setelkan. Malu kunun nk suruh hubs buat. Last2 sapu ubat tmpat jahit dia yg buat. Bini penakut ?‍♀️

37 Balas

Sis nk tanya.. Time preggy 3rd trimester @ dkt2 due agak2 digalakkan wax tak area bikini? Sb yelah wax kan tarik bulu, mmg sakit lain macam berbanding trim bg pendek..takut pula if effect pd baby (sb bila kain wax dicabut tu sakit n kita cm trkejut/mengerang/mnjerit sakit) .

4y ago

Nazatul : Sy guna wawa wax sis.. Nk habis dah.. Ingat nak topup baru..norah wax ok ya? Yg dlm jar tu kan? Ordinary girl : tulah sakit kan.. Kalau sendiri bt sy mmg tak berani... Tp hasil dia mmg puas hati.. Mula2 ngn husband malu gk.. Tp dh dia volunteer nk buatkan..sng sikit kerja 😂