Jahitan kulit miss v tk bercantum

Hai mamy ² nk tnye isi bahagian kulit luar miss v tk bercantum kna jahit balik tk klau jumpa doktor ?#firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Same situasi dgn sy mase first born dulu. Jahitan terbuka sket. So doktor suruh beli gel and sapu kat jahitan vagina tue. Lps seminggu dah tutup. Nama krim DUODERM

10mo ago

atau ada cara lain ye , sebb sye benang dh putus dh pastu lepas putus baru nampak dia terbuka , doktor suruh pakai duoderm tu tapi sye tk tumbuh isi lagi , doktor ckp kalau lepas seminggu tk ttp nak jahit blik

not sure..nnt cek balik..