bebulu cinta ?♥️

Sensasi betul tajuk ?. Ni pesanan dari nurse masa sy mgndung dulu. Bulu di kawasan miss V tu trim elok2 . Pendekkan.. supaya doc jumpa jalan.. haha.. ala gurau. Rapikan ya ibu2.. mudah skit keja doc nk jahit. Snang capai kulit... X smpai tgn minta hubby buatkan.. boleila buat bunyi mesin rumput skli ?. Kalau sy dulu. Duduk atas kerusi kcik. Sandar di dinding, kangkang seluas alam. Setelkan. Malu kunun nk suruh hubs buat. Last2 sapu ubat tmpat jahit dia yg buat. Bini penakut ?‍♀️

37 Balas

Hehe..bkn tuk org bersalin normal je..tuk org brsalin czer pn kne juge trim...sbb nti dorg bukak bju tuk msuk dewan bedah tu..malu rsnye nti... Nk2 dorg akn psgkn pad ms kita xblh nk bgun selepas operation😅✌sy pn husben yg tlg an..sbb xsmpai..smtra siap trim.tu rs malu n tebal je muka rs..hahahadei😅sbb biasa leh buat sndri..dh peknen pwot bsr xnmpk..dia tlg buat an..trmsukla ms pas bersalin..dia.gak.tlg cuci luke tmpt czer n mndikn... 😂

5y ago

Maksud puan dia operate dkt part mne ke achnr?? 😅✌Kalau tnye ttg tmpt operate...klu czer dia akn operate atas ari2 kita ukuran dia lebih skit dr sejengkal... Tu yg nk xnk kne trim juge dkt private part tkut nti mengganggu semasa dorg nk lakukn operation.. selain dr itu ms sblm kita msuk dewan bedah nurse akn msukkn juge tiub dkt saluran kencing kita supaya ms operation air kncing jtuh dkt dlm plastik tiub n dlm ms yg sm nti lepas operation nurse nk kne pkaikn pad dkt kita..salinkn pad..sbb kne trim supaya xde jgkitan dkt bwh situ selepas bersalin...sbb pad an kekdg pkai lm..brpeluh..klu hutan belantara byk sgt nti senang nk dpt infection😅😅✌so better trim..

Dr awal2 preggy tu biasa kn buang.. Sy mmg akan buang bila rase gatal2 bila tumbuh yg baru.. Mmg kerap buang smpai la brsalin..mmg da trbiasa xde nk simpan2.. Bila pendek x dan nk tumbuh lg senang nk buang.. Klau x boleh nk buang sndiri.. Mintak suami tlg..tp sy buat sndiri je..😁😁

Sis nk tanya.. Time preggy 3rd trimester @ dkt2 due agak2 digalakkan wax tak area bikini? Sb yelah wax kan tarik bulu, mmg sakit lain macam berbanding trim bg pendek..takut pula if effect pd baby (sb bila kain wax dicabut tu sakit n kita cm trkejut/mengerang/mnjerit sakit) .

4y ago

Nazatul : Sy guna wawa wax sis.. Nk habis dah.. Ingat nak topup baru..norah wax ok ya? Yg dlm jar tu kan? Ordinary girl : tulah sakit kan.. Kalau sendiri bt sy mmg tak berani... Tp hasil dia mmg puas hati.. Mula2 ngn husband malu gk.. Tp dh dia volunteer nk buatkan..sng sikit kerja 😂

saya takboleh kasi panjang asyik trim je sbb yalaa dlm otak fikir bila bila je boleh bersalin .luckily la masa tu lepas tiga hari bercukur ,terus bersalin .nak cukur masa pantang mmg taklaa seriau hahahaha .tp senang bila sapu ubat luka and alirkan air garam takde gurun

Sy mmg hubby yg buatkan sbb 5bulan mmg xsampai dh nk buat sndiri. Haha. Tp 2weeks bfore deliver xsempat nk trim suami isteri bzy keje. Lgpun deliver jumaat 22/3 tp 19/3 dh warded. 18/3 tu gigih lg pg keje. 😅 ms kt labour room misi yg tlg shave kan. 😂

5y ago

Xmarah. Hihi. Lgpun xd pnjg mn. Sbb bru 2mgu shave. Dia just clearkn je.

Saya shave sendiri pakai cermin..malu juga lah tp lebih malu kalau docter terpaksa "treasure hunt" masa check @ masa baby nak kluar.. 😆 xselesa kalau miss v bela hutan tropika kat sna...sebab before pregnant pn salu cukur smpai botak.

5y ago

Kelakar laa mom² nii kalah para suami cerita lasal bulu...btw xpe ilmu ITU luas

Kalau sy..panjang sikit je terus suruh hubby trim bg pendek sbb sy jenis xleh panjang sikit.. mula rasa gatal2 n tak selesa..mula2 tuh malu jugak la tp da lama2 jd biasa..kadang2 hubby yg tnye xnak trim ke da panjang tuh..huhuhuu

Betol...sy memang mnta tlg suami je buatkan..memang da xnmpk..memang buang la perasaan malu lgpn suami sndiri bkn suami jiran sebelah 🤣🤣 lg senang cume kdg ade gangguan dr anak2 je bile cri ibu ayah due2 xde 😅

4y ago

😅😂😂😂

Hahahaha btul2.sye pon gune cermin je trim, malu la konon. Skali nk tgok jhitan da okey ke x, kne sruh hsbnd jgk😂😂kebetulan plk sblum bersalin tu da trim elok2.bersalin mengejut pny psl

Betul sis..😅..sy setiap kali mengandung..memang suami buatkan segala keje cabut bulu tu..dia tak cukur..tapi tekun cabut satu2..🤣..bulu ketiak semua habis dia kejekan..🙊