EDD Berlainan

Hi semua Tumpang tanya Ada tak kawan² kat sini ada 2 tarikh edd yang berlainan? Kalau kira tarikh haid akhir edd saya 29/11/2020 Kalau ikut tarikh ni dah tak lama Tapi bila doc scan, doc kata saiz bb kecil Jadi doc kata ikut tarikh edd yang scan iaitu pada 11/1/2021 Haid saya teratur & saya pasti tarikh haid akhir saya Saya berasa bimbang 😌 Ada sesiapa boleh bantu saya?

1 Balas

sis dah bersalin ikut duedate sis ke or ikut due date doktr? #22Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

3y ago

Yup. So far nampaknya macam tu lah. Aameen³ terima kasih sis atas doanya ya 😊