Tarikh Edd

Salam korang, ada tak sama macam saya. Tarikh EDD ikut tarikh period dengan scan beza 3minggu. Klau ikut last period, Edd 28/11, klau ikut scan, 11.11. Konfius nk follow yang mana.

2 Balas

mcm saya. tpi saya ikut tarikh scan. kata dr tarikh Edd lari pun sbb ovalution baby lmbt skit. tpi xde masalah

2y ago

Salam hi, boleh tahu keadaan sis sekarang? saya sekarang 9w tapi bila scan 6w, baby ada dalam kantung..

ikut kan pengalaman saya ikut je scan. tapi saya bersalin Alhamdulillah awal ikut tarikh last period.