Masih adakah yang memilih tradisional?

Hi semua🥰 Sekarang ni makin pelbagai jenis barangan bayi yang ada di pasaran kan🤩 Sampai boleh rambang mata memilih kan kadang😅 Kalau bab bedung bayi ni kan, mana satu yang mommy pilih ya?🤨 Kiri ke kanan🤔

Masih adakah yang memilih tradisional?
329 Balas

Dua2 ok👌 tp kedai smua tutup ,hari tu xfikir sgt beli2 brg bby.. Tetiba skrg ni asyik fkir nk dpt brg tuk baby kedua nii.. Nyesal dulu ckp malas . Tetiba rasa nk pula belii.. Beli kt kedai yg sy fikr sis.. Online shopping ni duit dlm acc sy dah sikit 💸

recommend ibu2 baru pakai bedung instant. bcs the struggle is real.. baby ni kuat.. kejap je kain terbukak.. lg2 baby yg kuat tendang. pastu senang nk pergi checkup. takda la org belakang dok jenuh menunggu hang bedung baby pkai kain lampin

saya beli dua-dua. First pregnant, bulan lapan ni due. Time pkp kat sepital, dah semestinya saya guna bedung moden. Tak bape pandai sangat kan. Nanti balik umah, berejam pun takpe pakai kan baby bedung traditional tuh. 🤭

3y ago

Aamiin aamiin

bby saya bedung tradisional je dulu . bby dh bsaq bru tahu akan kewujudan yg baru nii . jadi bby yg coming soon nnti nk beli yg segera ni je . sngg . tak renyah .

Dua2 beli.. Tp akhirnya yg zap tu xguna pun sbb baby mmg tak berbedung sbb ada kuning.. Yg tradisional boleh multitask.. Guna utk selimut kdg2..

ank sulung try dua2 jnis bedung,tapi dia xska..dia akn menggeliat smpai tgn n kaki dia keluar dri bedung..ank kedua ni nk try bedung.

Dua dua ada Tapi yang tradisional tu Bnyk gak kegunaannya -boleh jd towel Selimut Tudung kepala Bantai Pelapik

4y ago

Hehe kan. Kadang yang tradisional lah pilihan hati🥰

Bedung segera time dalam ac / suasana sejuk.. bedung tradisional Time hari panas bagi kaki terkeluar ade aliran udara lebih skit..

Maybe both sebab dedua ada. Dedua orang bagi hehe. Tapi kalau berpantang ngan mak selalunya bedung tradisional je.

bedung tradisional tp ank ketiga lebih kepada bedung segera sbb die jenis x lena tidur klau bedung tradisional.