Sebelum memilih hospital, apa yang anda akan pilih dahulu?

Selamat tengah hari semua pengguna🥰 Mesti ada yang menitik beratkan tentang beberapa perkara sebelum memilih untuk masuk ke sesuatu hospital kan?🤔 Kalau anda, apa yang anda akan pilih dahulu ya? Jom komen di bawah👇

Sebelum memilih hospital, apa yang anda akan pilih dahulu?
24 Balas

Saya bersalin di hkl tahun 2020, mungkin bukan rezeki mcm kawan2 yg lain. Walaupun duduk 1st class, terseksa & sakit hati dengan sn, sisters & guards. Mcm saya ckp, bukan rezeki saya 😔 Anak pulak xnak keluar² wpun dah byk show. 5 hari yg sgt menyeksakan pada saya. Lepas ni, andai ada rezeki, saya pilih private dan harap2, masa tu covid dah hilang dari bumi. Aamiin

alhamdulillah...syukur.. hospital di Malaysia Adalah sesempurna khidmatnya...

Untuk saya paling penting adalah doktor. Kemudian baru dtgnya yang lain.

kalau d wp labuan.. x da pilihan hospital.. 1 jk hospital ada..😅😅

Pakej dan harga, fasiliti, lokasi, doktor #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Pilihan utama bagi saya adalah fasiliti. seterusnya, doktor dan staff.

doktor,fasiliti,kecekapan kerja,disamping mesra pelanggan/x

staf friendly,servis,kemudahan,Doktor dan pakej kesihatan

Harga, doktor dan fasiliti #TAPsupermoms #TAPactiveusers

hospital kerajaan je yang mampu..dkt sna doktor pun ok