Masih adakah yang memilih tradisional?

Hi semua🥰 Sekarang ni makin pelbagai jenis barangan bayi yang ada di pasaran kan🤩 Sampai boleh rambang mata memilih kan kadang😅 Kalau bab bedung bayi ni kan, mana satu yang mommy pilih ya?🤨 Kiri ke kanan🤔

Masih adakah yang memilih tradisional?
329 Balas

traditional walaupun ni ank sulung....lg smnggu je ni due....sbb dh biasa guna masa ank2 sedara dlu...

Bedung tradisional. Jiran tolong jahitkan. Pakai sampai anak no.4. Separuh da sedekah kat org lain

saya beli dua2,sebab mak kata yang moden tu senang kalau nak pegi klinik nanti 🥰

Tradisional .. tpi baby mmg x suka bedung.. dia suka tgn kakinya free bergerak

Yang mana okay utk yg newborn ya? saya bru pregnant. nnti boleh bt persiapan ☺️

4y ago

Kalau min suka tradisional sebab bila bedung lagi ketat sikit😅

dalam pantang bedung manual...dh abis pantang pakai bedung segera..

Dua Dua favourite saya. Senang dipakai bila baby tgh tido 😊😊

dua2 sy guna..😂✌mana tercapai dek tgn ms tu n mudah n cpt

Bedung tradisional jugk yg rasa lebih best & puas hati. 🥰

Dua2.. traditional klau kat umah. Klau kt luar pakai segera