Kudapan Kegemaran Anda

Hi semua! Petang-petang kalau dapat makan biskut cicah air panas mesti sedap kan ? Anda selalu cicah biskut dengan air apa? Siapa suka kopi ☕️ kita geng! Kongsi jawapan anda di ruangan komen!

Kudapan Kegemaran Anda
1104 Balas

Biskut meri cicah air milo / vico. Masa dalam pantang, sarapan dan minum petang menu sama.. mak cakap tak bosan ke biskut meri je? Tukar la biskut lain.. tapi sy memang suka biskut meri.. 😅😅

Kopi..tapi kalau buat kopi ni rasa tak best sangat tak letak gula 😅 . . Selalu minum milo tanpa gula..sebab milo dah manissss

saya xtau ad isi dlm perut teguk kopi smpai 3cawan smpai la check upt n clinic 2hari lepas 🥺now 5w4d insyaallah

Kebiasaanya semua😂.. Tetapi bila preggy hb low kena kwl teh dan kopi.. Jd cecah milo dan susu je😊

Teh & milo. Mantopp.. tapi bila dah puas cicah air, air x diminum sebab rasa lain sebelum dicicah.

7 keping biskut 1 1/2 cawan air panas dan gula sikit. Jadi bubur biskut 🤣🤣🤣🤣

Bplstik2 btin2 bskt da spnjg pntg mkn bskt cich milo. .😁 Biskut + milo pns pgi ptg. 🤗

4y ago

Cri bskt jacob smua kdai abs. .mklom la pkp ny. .makaa yg ade bskt munchy 2 je. .bplastik pulun 2 je. .😂😁

milooo... dan teh... tp sejak lepas bersalin x boleh minum lg teh angin cepat masuk

milo susu,syukur sy jenis tak minum segala jenis kopi dan air bersoda..

Biskut kering dengan teo panas2... terasa nikmatnya di situu... 😍😍😍