Biskut Kering Cicah Kopi O.

Hi.. Ibu2 kt sini ad yg suka dan selalu minum kopi o cicah biskut kering? ..hehe Aduh, baru semalam terjebak.. Hrni duk teringat nk sambung lagi n lagi.. Ok ke?

5 Balas

mmg sedap sis. tapi kalau pregnant kena kurangkan sebab kafein x bagus utk pertumbuhan bayi. lagipun kafein memghalang penyerapan zat besi. masa pantang nanti boleh lah minun kopi o cicah krakers 😋

Sy pulak suka minum teh o cicah biskut kering, semggu 3x mesti mkn mcm ni. Lg2 dpt teh o panas, segar rsenye..

elakkan sb kategori darah O+...jd berdebar denyutan jantung laju slps minum [email protected] dah lama xminum...

Coffee ada caffeine.caffeeine tak bagus untuk baby

sama...sy pun mcm tu...best sgt....heheh