Kudapan Lewat Malam Anda

Hai Hai Hai! Ha, tengah makan apa tu malam malam! 👀 Dalam banyak banyak kudapan dekat bawah ni, mana satu yang anda akan makan kalau lapar tengah malam? Min Biskut &Air takpun Mi segera🍝hehe 😋 Anda yang mana? Kongsikan dengan kami di ruangan komen, OK!

Kudapan Lewat Malam Anda
132 Balas

Just sharing 🙃 Salam & Hi. If ada sesiapa nk beli preloved items/new items boleh join telegram di bawah. Byk sgt blouse, skirt, kasut, pants nk jual murah2 je ☺️ QUEENISA WARDROBE Preloved items murah Preloved items cun cun Preloved 👠 Preloved 👗 Preloved 👚 Preloved 👟 Follow now ☺️ https://t.me/queenisawardrobes

Lemon gula... Hilangkn rasa mual n nk muntah😅😅😅😅

keropok boleh jadi semua di atas...tapi jarang2 lah hehehe

Keropok,nugget dan mee segera.bergantung tahap kelaparan

Roti bakar, biskut milo teh, nugget sosej itu jrg2..

Lepas dpt nasihat doktor tak mahu makan tengahmalam

semua di atas tp jarang la sekali sekala boleh la

Slu klau lapar.... Saya minum susu jerr.

biskut milo teh .. hehe.. tapi kdg mi segera

MIE SEGERA BISKUT & AIR MILO SUAM ROTI BAKAR