Kudapan Kegemaran Anda

Hi semua! Petang-petang kalau dapat makan biskut cicah air panas mesti sedap kan ? Anda selalu cicah biskut dengan air apa? Siapa suka kopi ☕️ kita geng! Kongsi jawapan anda di ruangan komen!

Kudapan Kegemaran Anda
1103 Balas

biskut + milo....dlu biskut + teh...tp teh jarang buat n xde stok kt rumah

Teh, tapi masa pregnant makan mcm tu je sb x blh mnm kopi teh semua😆

Suka teh kdang² kopi. Tpi time ngandung pling gemar sgt cicah dgn kopi

milo...sblm prgnnt xsuka sgt milo skrg buat stock milo kotak kt umh...

Milo or nestum jer.. Saya dah mslh hb low... ☕🍵dilarang sangat...

biskut + milo..tp ada gdm..so, xblh la..dgn teh o pun sdp.. 😋😋

Milo...wktu sblm mengandung...tgh mengandung skrg mmg alah jmpa milo

Suka milo tapi paksa jugk minum susu tengah pregnant untuk kalsium

Teh O panas. Tak sabar nak habis pantang. Ngidam nak minum😋😋

mkn biskut kosong je dgn air kosong😅ongdm kne cut airmanis😢