Due date dah semakin hampir

Hi semua... Lagi 2weeks je si comel ni nak keluar.. Berharap si comel ni keluar awal.. Sebab dah tak larat nak gi kerja..nak drive sendiri hadap jem... Doakan sy dipermudahkan ya?

Due date dah semakin hampir
58 Balas

Amin.. semoga awak dipeemudahkan segala urusan ye sis ...harap jugak ibu2 pregnant yg lain pun dipeemudahkan yew .. :) hope kita ibu2 ni ,Diberi kesihatan ,serta kesihatan pada anak yg kita kandung... & moga2 ank yg kita kandungkan xkn ade masalah dan sempurna shingga ia selamat dilahirkan dgn baik di dunia ni..& termasukla juga pde saya .... Moga semuanya baik2 belaka.....Amin , moga dimakbulkan☺️❤️ By : Lysa ( 5m 2w /22w)

5y ago

Aamiin aamiin...

Sama jugak.. Dah 38 minggu.. Nk cepat2 ja proses bersalin ni.. X sabaq nk jumpa baby wlpn dah anak ke 4.. Lg pon perut makin besaq ni.. Nk bergerak pon payah ha.. Hahah.. Tp nnt dah besalin rindu plk moments preggy ni... Mintak doa semua semoga Allah permudahkan urusan kita, selamat dan sempurna semuanya.. Aminnnn

5y ago

Kan..tak sabar nak jumpa baby..tapi nanti mesti akan rindu moment2 ni...semoga dipermudahkan urusan kita sis..

Samalah due. Sekarang kaki dah kembang. Kepala baby dah engage. Agak² kalau kaki dah kembang dan kepala baby dah engage, tinggal beberapa hari lagi ye dapat merasa nak bersalin tu? 😅 Semalam rasa false contraction, check bukaan masih close 😄

5y ago

Amen sis. Semoga dipermudahkan segalanya 😊

Sme lah sya 1 week je lg msh xde tnda pun lgi..Tak sabar nak tgk BBY ..tkut kne paksa rela serah diri 14/11 nie..due date 17/11 .doa kan semoga Kita smu dipermudahkan n selamat keduanye Amin #Firts BBY 38week4day

5y ago

Tu la...rasa contraction tu..cuma belum kerap sgt..just sesekali...harap dipermudahkan urusan kita..Aamiin

I pun take leave 2weeks b4 due..tp dlm leave tu rasa sihat, kuat x stress n boleh drive as usual.nk solat pun mudah..b4 ni mcm paksa diri nk drive p kje..semuga semua slmt ye. Doa sy sama tggu masa je

5y ago

Semoga dipermudahkan ya sis..

saya pon sama sis skrg 35weeks pon tklarT dah tambah2 time nak kencing duduk mencangkung allah seksanya time nk jurus air tuu tksampai dah ..

5y ago

tulaa ,nanty berpantang cmna laa kena ada jugak tandas duduk tuu ,takot jahitan tuu terbetas ke apa

36 minggu ..... x sabar tnggu si kecil keluar ....... 🙂🙂🙂🙂 ...... harap 2 keluar awal sbb geram tngok anak adik ipar ........

aminn. sama laa dgn sy, sekarang dah 36 weeks. dah tak larat nak pergi kerja. harap baby keluar laa lg 2 minggu 😂

5y ago

Semoga dipermudahkan urusan kita😄

Sama la due, letih dh nk drive turun kerja hahaha.. Rasa nk cuti jeee smpai beranak.. .. Tpi cuti dh habis 😅🙈

5y ago

Sama la kita..cuti habis da..tapi company bagi cuti awal seminggu je..tapi berharap baby keluar awal la...😊

Semoga dipermudahkan.. Allahumma amiiin. Doakan kita juga. 💞🤰🏻🌺👶🏻❤️😘

5y ago

Aamiin aamiin...ye..sy doakan awk juga semoga dipermudahkan urusan..😊