Due date dah semakin hampir

Hi semua... Lagi 2weeks je si comel ni nak keluar.. Berharap si comel ni keluar awal.. Sebab dah tak larat nak gi kerja..nak drive sendiri hadap jem... Doakan sy dipermudahkan ya?

Due date dah semakin hampir
58 Balas

Sy pun sama due date 20/11. First baby. Xda tanda2 lg hmm hrp sgt klua awal.

5y ago

Insyallah semoga dipermudahkan urusan semua dan baby..

Sy pula 19 Nov. Skrg da terasa kepala dekat ari2. Buat Apapun x larat

Same here.. Hrp2 dpt bersalin awal.. Sy 38weeks+ juga skg.. Belum ada tanda

5y ago

Kan...tak sabar nk jumpe da...duk rasa contraction tapi belum kerap

InsyaAllah Aamiin3x 🤲...saya pun due Bulan depan..😊

5y ago

🤲❤️🤱

Sama la..sy skrg dh 37 week..tak sbar nk tgu bby kluar😍

5y ago

Kan..tak sabar...semoga dipermudahkan urusan kita..

Sama la skg da 37w tggu jela bila nk bersalin

InshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan sis.. 😄

5y ago

Aamiin Aamiin..

Moga sis sihat dan di permudahkan melahirkan baby sis

5y ago

Aamiin aamiin...dengan izin Allah...moga mudah segala urusann😍

Semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby.. ❤💪

5y ago

😊

Same lh Kite.. Sye due 18hb. 😉

5y ago

Trima kasih 😊