Jom lihat jantina bayi anda !

Hi semua😘 Jom kita lihat ramalan jantina bayi anda mengikut kalendar lunar cina😍 Anak lelaki ke perempuan agaknya ya? 👶🤔🤭 Jom kongsikan dengan yang lain di ruangan komen🥰 Nota : Ini cuma ramalan ya, tidak semestinya betul ya. Jangan serious sangat ya mommies🤞💋

Jom lihat jantina bayi anda !
77 Balas

sya sptutnya thun ni umur 26 tahun tp belum cukup umur. sya pregnant pla pda buln jun, so xtau yg mna stu. klu ikutkn trikh lhir sya mc umur 25 dn ikut kalendar cina pla anak sya ni llki. tp klu ikut tahun sya umur 26, anak sya pla kmngkinan prmpuan. konpiusss...

x pandai tgk guna kelender cina ni... sbb dia kene ikut umur guna kelender cina jugak kan... sbb saya try buat kirakan adik saya yg sorg saya kira boy sekali kua girl ... yg ipar saya kira kan girl tp yg kua boy... huhuu...

Kalendar ni kena ikut umur Lunar Calendar dan bulan pun ikut Lunar Calendar - kena convert / kira sendiri. Ikut saya, umur Lunar : 29, bulan conceive baby in Lunar Month : 2, so dapat boy

Bukannye btul pon bnda alah ni, kt kalendar ni kate ank sya gugurl...tpi tak ank sya boboy, scan 4 kali telur jgak yg dy tnjuk...🤣🤣 Untk suke2 bole la kalendar ni

4y ago

Hehe memang untuk suka suka je mommy 😘

Umur 33;bulan kehamilan 09 #girl... *Instinct saya pun baby girl;tapi majoriti teka "baby boy".Apa pun jantina,harapan saya lahir dengan selamat dan sihat.

Anak 1st betul. Umur dalam 23 tahun masa tu, tapi kalau ikut calendar Cina dah 25 tahun. Baby girl. Sekarang katanya boy. Nanti nak tengok betul ke tak.

4y ago

Hehe kalau tak betul pon jangan marah ya sebab ni kalendar cina tau mommy😘

xtau kebetulan atau suratan..sy tgk jntina 2 org ank sy yg lps sme ngan jdual ni pmpuan n lelaki..peknen yg ke 3 ni klu ikut jadual lelaki lg.😁

Mungkin betul mungkin tak... tapi kalau ikut kalendar tu betul lah... saya mengandung bulan 9 umur saya 20 anak saya lelaki ✌🏻☺️

ikut kalendar ni,ank sya lelaki...tapi belum scan lgi jntina apa..tak kisah la lelaki ke pmpuan,yg penting Baby sihat

Klo ikut ramalan ni mmg tepat utk ank 1st and 2nd..tp ank 3rd and 4th ni twin..cmno tu..hahahahahah...

4y ago

Hahaha anak twin kena tunggu kuasa tuhan ni mommy😘