Jom lihat jantina bayi anda !

Hi semua😘 Jom kita lihat ramalan jantina bayi anda mengikut kalendar lunar cina😍 Anak lelaki ke perempuan agaknya ya? 👶🤔🤭 Jom kongsikan dengan yang lain di ruangan komen🥰 Nota : Ini cuma ramalan ya, tidak semestinya betul ya. Jangan serious sangat ya mommies🤞💋

Jom lihat jantina bayi anda !
77 Balas

xtau kebetulan atau suratan..sy tgk jntina 2 org ank sy yg lps sme ngan jdual ni pmpuan n lelaki..peknen yg ke 3 ni klu ikut jadual lelaki lg.😁