Jom lihat jantina bayi anda !

Hi semua? Jom kita lihat ramalan jantina bayi anda mengikut kalendar lunar cina? Anak lelaki ke perempuan agaknya ya? ??? Jom kongsikan dengan yang lain di ruangan komen? Nota : Ini cuma ramalan ya, tidak semestinya betul ya. Jangan serious sangat ya mommies??

Jom lihat jantina bayi anda !
77 Balas

Umur 33;bulan kehamilan 09 #girl... *Instinct saya pun baby girl;tapi majoriti teka "baby boy".Apa pun jantina,harapan saya lahir dengan selamat dan sihat.