Jom lihat jantina bayi anda !

Hi semua😘 Jom kita lihat ramalan jantina bayi anda mengikut kalendar lunar cina😍 Anak lelaki ke perempuan agaknya ya? 👶🤔🤭 Jom kongsikan dengan yang lain di ruangan komen🥰 Nota : Ini cuma ramalan ya, tidak semestinya betul ya. Jangan serious sangat ya mommies🤞💋

Jom lihat jantina bayi anda !
77 Balas

Anak 1st betul. Umur dalam 23 tahun masa tu, tapi kalau ikut calendar Cina dah 25 tahun. Baby girl. Sekarang katanya boy. Nanti nak tengok betul ke tak.

4y ago

Hehe kalau tak betul pon jangan marah ya sebab ni kalendar cina tau mommy😘