Pertandingan Menarik Untuk TAP USERS! Hadiah menarik dari The Entertainer Group by Mothercare!

Hello Semua! Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah bernilai RM1620 dari The Entertainer Group by Mothercare. Pasti anda semua selalu nampak toys dalam Mothercare kan? Kali ni mereka akan member hadiah kepada 5 pemenang bertuah! Jangan lepaskan peluang ini dan jom masuk pertandingan sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/pilih-resepi-dan-menang/1693?lng=en Pertandingan akan bermula jam 6 petang ini! :P

Pertandingan Menarik Untuk TAP USERS! Hadiah menarik dari The Entertainer Group by Mothercare!
39 Balas

3 resepi yang sesuai untuk bayi saya yang berusia 9 bulan ialah : 1) Bubur sup daging lembu bayi *Bubur yang sangat sesuai untuk tambah berat badan anak,tambahan lagi ketika ini anak saya sangat lasak jadi perlu pastikan tiada penurunan berat badan. 2) Fettucini carbonara *Menu yang ringkas tapi padat khasiat,serta sesuai untuk anak saya yang mula bosan dengan nasi kerana mee fettucini boleh menjadi pengganti karbohidrat. 3) Chicken butter rice ball *Butter adalah sumber yang baik untuk naikkan berat badan bayi dan bentuk bebola nasi yang kecil memudahkan anak saya makan sendiri, ianya bagus melatih skil motor tangan anak di samping anak dapat belajar suap makan sendiri. #Mothercaremalaysia