Uri bawah

Hi semua..Assalamualaikum..sya skrg 28w5d..doctor scan ckap kedudukan uri dkt skit gn pntu rahim..abt 3cm..bahaya ke? Nk tnya pendapat..risau je..?

2 Balas

Buat apa2 kena berhati2 . Jalan jgn laju. All the time kena rehat sentiasa. Macam kakak sy pernah ada pengalaman uri kt bawah. Kami xbagi dia buat apa apa kerja. Kalau dia lasak siket mmg keluar darah kt panty dia tau. Alhamdulillah dah selamat juga bersalin.

Tq sis..doakan sya jugak ye