Kedudukan uri di bawah

Assalamualaikum maaf saya nak bertante siapa ade pengalaman kedudukan uri dia dkt bawah ? saya baru 28 minggu semalam scan dr bagitau kedudukan uri saya berada di bawah dan tertutup dgn rahim jadi dr akan scan balik 2 minggu lagi nak tngok kedudukan uri tu naik atau sama shaja . kalau mcam nie uri boleh naik balik ke ? saya takut sangat sebab dr ckap kalau tak naik nanti masa bersalin kena czer skrg perasaan macam maca ade . Saya nak mintak awq semua Doakan saya semoga uri yg berada dkt bawah boleh naik balik ke atas .

8 Balas

Sy scan 28w lbh uri kt bwh sy jnis aktif brjln, baby pn jnis aktif dlm perut. Doc kk bgi app refer dktr pkr dlm tmph xsmpai smggu dri scan tu, sy kurangkn bjln, bnyk usap2 perut pujuk sembang2 dgn baby sambil doa, msk 29w p jmpa pakar uri naik ats trus dh, posisi baby pn ok. Skrg genap 30w. Mommy jgn stress je ya, insyllh blh naik balik, klau xpn minx air tawar minum bt sht bdn.

3w ago

In sha allah aamiin ya rabbal alamin

sy 1st pregnancy pn mase awl² scan da detect uri rendah cume xtutup laluan je, doc ckp jgn risau akan naek semula. tp mgkin keje sy ni jenis berdiri je byk buat keje berat smpi 9bulan uri tu x naek pn. last² czer sbb tumpah darah. mgkin setiap org laen².. InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan awk

3w ago

Kiranyee uri kite nie boleh naik semula lhaa ye ? hari ii doa supaya uri naik balik semoga allah kabulkan setiap doa saya in sha allah . doakan saya ye

hye saya pon masa 26week Dr kata mmng uri kat bawah tp dia x tutup laluan, now 30week scan semula da x de da uri kat bawah tu alhmdulillah.

3w ago

semoga dipermudahkan urusan awak. in shaa allah uri awak akn naik sikit x bnyk supaya tak tutup laluan.

semoga nnti uri naik balik.. sy pula uri di atas,cuma bby songsang...tp doktor kata xpa ada masa lg utk bby brpusing..

3w ago

sama la sis, sy pun kpla baby still kt atas lg..harap2 baby dpt la pusingkan kpla dia ke bawah..risau.

Hi saya pon uri dkt bawah and tutup semua laluan , nk scan balik in 2 weeks time. Moga kita dipermudahkan..

3w ago

In sha allah aamiin ya rabbal alamin. saya doakan semoga kedudukan uri awq kembali ke tempat yg sepatutnye.

Same kes . Bru ssan tdi dr ckp ncmtu jgk . Dia suh tggu 34w tgk naik ke tak .

4w ago

Ouh awq pun sama jgak ye uri dibawah . semoga allah permudahkan segala urusan awq dan semoga uri kite sama ii boleh naik . aamiin

moga normal blik sis...aamiin..sy esk scan tuk 28w hrp ok la smua..

4w ago

Aamiin ya rabbal alamin. semoga segala urusan awq jgak dipermudahkan 🤲🏻

moga normal balik sis in sha Allah

4w ago

In sha allah aamiin . Hari hari doa semoga allah beri yg terbaik dan semoga semuanye dipermudahkan. .