Pertanyaan

Assalamualaikum nk tnya.. Bru ni sya g scan kt klinik kerajaan.. Pas2 doc ad ckap yg saya ad pendarahan kt uri skit.. Bhaya x pendarahan tu n ad effect ke baby x??? #firstbaby #20weeks

1 Balas

Wslm Dr ada advise kata perlu ke hospital? Sebab dulu saya ada kena macam tu, rupanya ada koyak sikit kat uri so ada pendarahan.. Terus kena tahan kat wad and Dr bagi ubat, and kena bed rest seminggu. Alhamdulillah anak saya ok..

4y ago

X de pulak doc sruh g hospital.. Doc sruh repeat scan je nk tngok.. Ank okey je.. Cuma yg tu je lh x tau psal ap😅 tq sis jwab soalan sya😊