n0rmal ke tidak??

Sya baru pregnant 17weeks ,,prgi scan dktr ckap uri sya rendah,,,bahaya tak,??ada siape2 pernah jadi macam saya tak???ada siapa tahu cara nak naikkan uri macam mne???

2 Balas

17w masih awal lagi. Uri masih boleh ubah position lagi. Jdi jgn risau. Cuma bila doc ckp uri rendah..seelok2nya jgn lasak sgt. Risau bleeding ke apa kan.. Nanti lgi 2-3 minggu. Scan lagi skali utk check kedudukan uri

Uri rendah elakkan bersama suami k. Risiko bleeding sgt tinggi.